Jump to content
Ecila România
 • #1
  89.40.233.244:27015
  CLASSIC

Advert

 • Reduceri TNI.RO

  Pentru ca dorim cu interes sa va putem oferi cele mai bune servicii la preturi cat mai accesibile oferim reduceri cu firma de hosting TNI Systems. Firma care in ultimii ani a demonstrat ca nu se afla intamplator pe piata si care e in continua crestere din punct de vedere al calitatii serviciilor oferite.

 • Server TS3 ECILA

  Vă așteptăm cu drag pe serverul nostru de TeamSpeak3: TS.ECILA.RO

  TS.ECILA.RO Read more
 • Announcements

  • Mar1us

   Regulament ECILA ROMANIA   22.05.2018

   Ecila Romania este o comunitate guvernata de o serie de reguli clare, respectate de catre toti membrii, din momentul in care se inregistreaza.
   Inregistrarea nu este necesara pentru a citii mesajele publicate de membrii deja inscrisi, ci doar pentru a avea acces la anumite sectiuni, pentru a putea raspunde la mesaje, pentru a putea descarca fisiere sau a avea dreptul de a deschide noi topicuri.
   Orice incalcare a prezentului Regulament permite Super Moderatorilor, Moderatorilor sau Administratorilor ECILA ROMANIA sa avertizeze si, in cele din urma, sa restrictioneze accesul membrilor in cauza, pe o perioada determinata/nedeterminata.       1. Nu injurati sau amenintati alti useri prin mesaje private si nu comiteti fapte de natura rasista (injurii, jigniri etc.). De asemenea, nu faceti spam pe privat. Daca user-ul respectiv va decide publicarea mesajului veti fi sanctionat.
   2. Nu aveti voie sa faceti reclama la site-ul vostru prin mesageria privata.
   3. Nu aveti voie sa va puneti website-ul/forum-ul in semnatura fara sa ceri acordul unui moderator.
   4. Nu aveti voie sa postati link-uri spre resurse ilegale, sau discutii, gen hack/serial key-uri/keygen-uri.
   5. Este interzisa postarea de discutii care nu au legatura cu subiectul. (off-topic)
   6. Nu sunt admise pe forum mesaje si cuvinte, linkuri sau imagini obscene, vulgare, cu orientare sexuala, instigatoare, amenintatoare, rasiste, discriminatoare sau de alta factura, care sa jigneasca sau sa umileasca membrii forumului.
   7. Sunt interzise posturile care contin coduri de activare, crack-uri, hacks sau orice altceva de natura ilegala, si care nu respecta legea drepturilor de autor.
   8. Folosirea unui limbaj vulgar aduce de la sine suspendarea permanentă pe forum. (în funcţie de gravitate)
   9. Nu tolerăm insultarea membrilor înregistraţi în comunitate indiferent de limbă (engleză, germană, maghiară etc.). Provocarea la ceartă/injurii fiind de asemenea pedepsită cu suspendare temporară ori permanentă. (în funcţie de gravitate)
   10. Jignirea cu tentă rasistă este sancţionată cu suspendare permanentă.
   11. Sancţiunile sunt aplicate şi în cazul mesajelor private (PM) din forum.
   12. Limbajul neadecvat reprezintă şi cenzura parţială a cuvintelor vulgare.
   13. Nu este permisă deschiderea sau susţinerea prin postare a subiectelor (topic) ce sunt menite să stocheze informaţie irelevantă, ca urmare încălcându-se regulamentul privind off-topic/post-hunt etc.
   14. Asiguraţi-vă că sunteţi în categoria potrivită înainte de a deschide un nou topic.
   15. Daţi un titlu sugestiv topicului deschis pentru a primi un răspuns cât mai rapid posibil.
   16. Înregistrarea mai multor conturi de pe aceasi ( aceeasi ) adresă IP (Internet Protocol) este sancţionată cu suspendarea permanentă a tuturor conturilor/stergerea contului.
   17. User name/Display name să conţină cuvinte vulgare sau tentă rasistă. Să fie acelasi cu cel al persoanelor din echipa administrativă a forumului.
   18. Avatarul/Semnatura să conţină poze pornografice/tentă rasistă sau care fac referire la acte de cruzime (faţă de membrii kript). Acceptate sunt şi imaginile de tip 'NSFW' (not safe for work) deoarece printre noi sunt si membrii ce ne viziteaza de la locul de muncă ( wc-uri, gropi de gunoi, canalizari ), în aceasta categorie se încadrează în general pozele adulte (+18). ( poze adulte?? oare cum arata pozele tinere sau adolescente? )
   19. Semnatura trebuie să conţină minimum o poză deoarece semnatura nu reprezintă o galerie de poze şi wallpapers.
   20. Este interzisă ataşarea clipurilor video în semnatură, cu exceptia situatiilor in care promovati adevarate comunitati de gaming.
   21. Evitati posturile monosilabice de genul "OK", "Ms", "Bv" sau altele care nu denota altceva decat incultura si lipsa de respect (Post-Hunt).
   22. Titlul unui subiect trebuie sa fie clar si sa reflecte continutul postului. Deasemenea, trebuie sa fiti cat mai expliciti posibil pentru a evita eventualele nelamuriri. Acesta nu trebuie sa fie de genul "Heeelp", "Ajutooor", "Ce trebuie sa fac", "Uitati-va aici". Cand postati o problema si nu primiti raspunsul asteptat, reformulati in asa fel incat sa fiti siguri ca ceilalti inteleg ce doriti.
   23. Nu faceti doua posturi consecutive in acelasi topic la intervale mai mici 6-12 ore decat daca este strict necesar. Daca aveti ceva de adaugat folositi butonul "Edit".       Echipa ECILA ROMANIA va multumeste pentru contul creat de dvs si va dorim o sedere placuta alaturi de noi si speram sa nu intampinati probleme pe forum , orice problema , contactati un membru din staff ( in special fondatorii ) Cu respect , administratia ECILA ROMANIA !
  • Cretu' | xda

   Campanie de recrutare a Moderatorilor   04.06.2018

   Campania de recrutare a Moderatorilor a fost deschisă. Vă așteptăm cu o cerere la link-ul prezent mai jos.                                              ( LINK )   În cazul în care sunteți acceptați va trebui să trimiteți un PM (mesaj) Administratorului / Fondatorului care v-a acceptat și să îi spuneți ce categorii doriți spre moderare, sau în cazul în care categoriile respective sunt deja ocupate, veți fii repartizat pe categoriile ce au nevoie neapărată de moderatori.

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Last week
 3. Cerere unban aSuLin x;

  ban scos T/C
 4. Cerere unban aSuLin x;

  Nick : aSuLin x; Ip : 90.95.68.14 Unique ID : UYcisErtxVVdRxdyycfQ1JZP+hA= Cine te-a banat : cred ca ghita Motiv : cica test
 5. Earlier
 6. Apple a prezentat in cadrul evenimentului WWDC de acum 2 zile informatii noi despre iOS 12, au debutat macOS 10.14 Mojave, watch OS 5 si tv OS 12. Cum pe noi ne intereseaza cel mai mult informatiile despre iOS, uite tot ce trebuie sa stii. Cel mai important lucru de pe iOS 12 este performanta oferita pe terminalele vechi. Apple a optimizat noul iOS incat sa fie mult mai rapid pe telefoanele vechi precum iPhone 6 sau 6S. Este fix opusul pentru ca stiti si voi ca la fiecare iOS nou telefonul nu mai functiona la fel de rapid. Insa Apple ne promite o viteza cu 40% mai mare la deschiderea aplicatiilor si 70% mai multa viteza atunci cand se deschide camera foto. Procesoarele vor fi optimizate prin software incat sa consume mai putin cand optam pentru salvarea autonomiei. Notificarile (care pe iOS sunt de toata jena) sunt acum grupate in stilul Android. Notificarile vor fi grupate in functie de aplicatie. Aplicatia Photos devine mai inteligenta si va oferi sugestii, va imparti fotografiile mai bine pe categorii (locuri, momente, selfi-uri, amintiri etc) si va oferi sugestii de a partaja fotografiile cu cei care apar in ele. Siri a devenit mai inteligenta, insa tot nu a primit limba romana. De fapt Siri este acum mai bine optimizata pentru Watch OS si poate realiza mai multe actiuni pe iPhone. Ce m-a speriat si m-a excitat in acelasi timp la Siri a fost exemplul dat cu SMS-ul trimis automat. Siri stie cand ai o intalnire programata in calendar, stie daca poti sa ajungi sau nu, iar daca ajungi si intarzii va trimite un SMS automat in care o sa spuna ca esti in intarziere. iOS 12 este disponibil pe toate telefoanele de la iPhone 5S si SE in sus si pe toate tabletele incepand cu iPad Air. Sursa: arenait.net
 7. Regulament Știri IT

  Înainte de a posta un topic, verificați dacă acesta nu a mai fost postat de altcineva. Aveți voie să postați maxim trei articole pe zi. Știrile pot avea o poză sau un video. Fără posturi de genul "frumos", "misto noutate it" etc. În caz contrar, veți primi WARN fără discuții! Postați sursa articolului la final!
 8. EN - Books Rules

  Rules: You may not post more than 5 items per day. You are not allowed to give a Reply to a topic unless the Reply is constructive. You are not allowed to post the same card, please make sure to post before. Topic will be closed by moderator within 3 days of posting. Each postcard must follow the model presented below. Model: Book Name: Year of appearance: Kind: Link to more information:
 9. RO - Regulament Cărți

  Regulament: Nu aveți voie să postați mai mult de 5 articole pe zi. Nu aveți voie să dați Reply aiurea unui topic, decât dacă Reply-ul este constructiv. Nu aveți voie să postați aceeași carte, asigurați-vă înainte de a posta. Topic-urile vor fii închise de către moderator după 3 zile de la postarea acestora. Fiecare carte postată trebuie să respecte modelul prezentat mai jos. Model: Numele cărții: Anul apariției: Genul: Link cu mai mult informații:
 10. EN - Films Rules

  Rules: You are not allowed to give a Reply to a topic unless the Reply is constructive. You may not post more than 5 items per day. You are not allowed to post the same movies, please make sure to post before posting. The General Forum Rules are respected. Each posted video will be closed within 3 days of opening it by the section moderator. Each posted video must follow the pattern below. Model: Movie Name: Year of the film: Genre of the film: Trailer:
 11. RO - Regulament Filme

  Regulament: Nu aveți voie să dați Reply unui topic, decât dacă acel Reply este constructiv. Nu aveți voie să postați mai mult de 5 articole pe zi. Nu aveți voie să postați aceleași filme, asigurați-vă înainte de a posta. Se respectă Regulamentul General al Forumului. Fiecare film postat va fii închis după 3 zile de la deschiderea acestuia, de către moderatorul secțiunii. Fiecare film postat trebuie să respecte modelul prezentat mai jos. Model: Nume film: Anul fimului: Genul filmului: Trailer:
 12. [EN] Play-List Rules

  Rules: Make sure you do not post the same music tracks. You may not post more than 5 pieces per day. Inactive play-lists for one week (7 days) will be closed. You may not play more than one Play-List. You are not allowed to reply to others' Play Lists.
 13. [RO] Regulament Play-List

  Regulament: Asigurați-vă că nu postați aceleași piese muzicale. Nu aveți voie să postați mai mult de 5 piese pe zi. Play-List-urile inactive de o săptămână (7 zile) vor fii închise. Nu aveți voie să faceți mai mult de un singur Play-List. Nu aveți voie să răspundeți în Play-List-ul altora.
 14. [EN] Music Rules

  Rules: Songs will be strictly posted by a link on YouTube. You are not allowed to give your opinion. Be careful not to post the same song, otherwise you will risk getting Warn. You are allowed to post songs that contain vulgar language (to the limit of common sense).
 15. [RO] Regulament Muzică

  Regulament: Melodiile le veți posta strict printr-un link de pe YouTube. Nu aveți voie să vă dați cu părerea. Aveți grijă să nu postați aceeași melodie, alt fel veți risca să primiți Warn. Aveți permisiunea de a posta melodii ce conțin limbaj vulgar (în limita bunului simț).
 16. După cum scrie și în titlu, în acest topic se va posta doar link-ul (YouTube obligatoriu) melodiei pe care o ascultați. Nu aveți permisiunea de a posta de 2 ori, trebuie să așteptați să posteze cineva și abia apoi puteți posta din nou. Fiecare melodie va fii postată aici printr-un Reply.
 17. [Cerere grad] aNNdr3W

  ACCEPTAT T/C
 18. [Cerere grad] aNNdr3W

  ¤ Nick-Name : aNNdr3W ¤ Varsta : 17 ¤ Unique ID :5PAOsVs7igypoc9u50wBFDXs+Ik= ¤ Gradul dorit :helper ¤ Experienta moderare TS3 :3-4 ani ¤ De ce vrei acest grad ? :pentru a ajuta ¤ Ai citit regulamentul?:Desigur
 19. Camera Pentru Anunturi

  Aici se vor tine toate anunturile importante de pe servarul ts.ecila.ro!
 20. anunt

  Anunt celor care face un post Model cereri grade ,cerere unban ,cerere Chanel sa intre pe ts sa discutam de accesele acestor permisi ma refer la cei care nu au grad pe ts si fac Modele cereri ??
 21. [Model]Cerere Unban

  ¤Nick: ¤ Ip: ¤Unique ID: ¤Cine te-a banat: ¤Detalii: ¤Motiv: Regulament - Faceti un topic nou cu titlul: " [Cerere Unban] Nume ", daca va avea alt tip de titlu, cererea NU va fi luata in considerare, si va fi inchisa ! Nu postati in topicul altui user, pentru ca cererea nu va fi luata in considerare si postul va fi sters fara atentionare ! Cei care vor vota pentru cererea de [Unban] vor fi cei care sunt admini ai serverului TS.ECILA.RO ! Postati in maxim 24 de ore de cand ati primit banul ! Sunt luate in considerare doar banurile date pe o perioada mai mare de 3 minute !
 22. [Model]Cerere Grad TS3

  ¤ Nick-Name : ¤ Varsta : ¤ Unique ID : ¤ Gradul dorit : ¤ Experienta moderare TS3 : ¤ De ce vrei acest grad ? : ¤ Ai citit regulamentul?: IMPORTANT Gradele administrative sunt obligate sa dea Pro/Contra. Gradele de moderator solicitate din prima prin cerere si nu prin up-grade ca urmare a activitatii se ofera doar daca aceea persoana detine si functia de moderator pe forum-ul comunitatii. Echipa Ecila va multumeste!
 23. [Model]Cerere Canal

  Daca doresti un canal trebuie sa creezi un thread nou dupa urmatorul model: (Pentru o interpreteare mai usoara) ¤: [Cerere Canal] Nume Canal ¤Nume Canal: ¤Adaugare sub-canal: ¤Fondator pe Canal: ¤Unique ID: Iar la scurt timp un administrator/fondator va raspunde la cererea ta, daca cererea a fost acceptata, pm unui grad administrativ pe teamspeak.
 24. REGULAMENT GENERAL : In cazul în care sunteti deranjati pe unul din canalele publice/private, va rugam sa postati in sectiunea RECLAMAȚII. Nu percepem nici un fel de taxa pentru canale permanente, grade de pe TeamSpeak sau orice altceva ce are legatura cu TeamSpeak 3 . Nu faceti reclama în nickname. Nu folositi nickname-uri obscene sau jignitoare, avatare porno ori descriptii ofensatoare. Nu puneti muzica pe canalele publice fara acordul participantilor si evitati certurile. Pentru discutii aprinse sau intime folositi un canal privat. Nu folositi un limbaj vulgar, jignitor sau de orice fel. Conectarea de pe mai mult de 3 identitati (pe acelasi ip) duce la restrictionarea accesului pe TeamSpeak permanent. Cei care detin grad pe server nu au voie sa intervina peste deciziile celor care detin canalul respectiv. Nu este permisa modificarea canalelor / intrarea pe canale fara acordul Fondatoriilor. REGULAMENT CANALE PERMANENTE : La crearea fiecarui canal permanent, gradul de Channel Admin va fi oferit de catre un staff care are acces Forum+Ts3. Numele canalului nu trebuie sa contina cuvinte vulgare, simbol sau cifra . INFORMATII DESPRE GRADELE DETINUTE PE TS : * Detinator Se ocupa de imbunatatirea server-ului . Se ocupa de Fondatorii, Server-admin, Administratori, Supare-Moderator,Moderator, organizare, comportament . * Fondatori Se ocupa de Moderatori, organizare, comportament . Gradul se ofera de catre Detinatori,Fondatori . * Server-Admin Se ocupa de userii server-ului de TS . Gradul se ofera de catre Detinator,Fondator prin voturile oferite de catre cei din staff in functie de activitatea voastra si comportamentul pe server. Cererile pentru grad care nu vor respecta modelul atat cat si cerintele vor fii trimise la cos. * DJ Gradul se ofera doar de catre cel care se ocupa cu probele si acceptarea lor, sau de catre Detinator . Trebuie sa puna muzica pe canalul respectiv " Muzica " nu in alta parte . * GIRL Gradul se ofera doar fetelor, de catre D / F/ . * FONDATOR PE ACEST CANAL Gradul se ofera de catre cel care a creat canalul respectiv . Are tot dreptul de a da KICK / CENZURA / MUTE persoanelor care cauzeaza certuri . Are dreptul de-a edita canalul . * ADMIN PE ACEST CANAL Gradul se ofera de catre Channel Admin . Are dreptul de a da KICK persoanelor care cauzeaza certuri . * OPERATOR PE ACEST CANAL Pot doar vorbii pe acel canal doar in cazul in care canalul respectiv este moderat . Cei care vor face abuz de gradul obtinut vor primi remove , in functie de abuzul facut vor primi chiar restrictie permanenta ceea ce inseamna ca nu vor mai avea o alta sansa de a primi grad pe server. Echipa Ts.Ecila.ro isi rezerva dreptul de a modifica oricand acest regulament asa ca invitam membrii cat si cei cu grad pe server sa verifice acest regulament periodic.
 1. Load more activity
×