Jump to content
ECILA Romania
ECILA
Romania
ECILA Romania is a community founded on the social aspect of gaming. We started as a group of friends and slowly we want to expand into a big community with many friends. We always valued the joy of playing games with others and overcoming challenges together over sitting behind a pc toiling away, alone.

Join Our servers

 • Briefing
  See our most important announcements

  • Alexandru

   REGULAMENT GENERAL ECILA   09.02.2019

   Regulament Ecila Romanaia » Ecila Romania este o comunitate guvernata de o serie de reguli clare, respectate de catre toti membrii, din momentul in care se inregistreaza.
   » Inregistrarea nu este necesara pentru a citii mesajele publicate de membrii deja inscrisi, ci doar pentru a avea acces la anumite sectiuni, pentru a putea raspunde la mesaje, pentru a putea descarca fisiere sau a avea dreptul de a deschide noi topicuri.
   » Orice incalcare a prezentului Regulament permite Super Moderatorilor, Moderatorilor sau Administratorilor sa avertizeze si, in cele din urma, sa restrictioneze accesul membrilor in cauza, pe o perioada determinata/nedeterminata.   1. Nu injurati sau amenintati alti useri prin mesaje private si nu comiteti fapte de natura rasista (injurii, jigniri etc.). De asemenea, nu faceti spam pe privat. Daca user-ul respectiv va decide publicarea mesajului veti fi sanctionat.
   2. Nu aveti voie sa faceti reclama la site-ul vostru prin mesageria privata.
   3. Nu aveti voie sa va puneti website-ul/forum-ul in semnatura fara sa ceri acordul unui fondator.
   4. Nu aveti voie sa postati link-uri spre resurse ilegale, sau discutii, gen hack/serial key-uri/keygen-uri.
   5. Este interzisa postarea de discutii care nu au legatura cu subiectul. (off-topic)
   6. Nu sunt admise pe forum mesaje si cuvinte, linkuri sau imagini obscene, vulgare, cu orientare sexuala, instigatoare, amenintatoare, rasiste, discriminatoare sau de alta factura, care sa jigneasca sau sa umileasca membrii forumului.
   7. Sunt interzise posturile care contin coduri de activare, crack-uri, hacks sau orice altceva de natura ilegala, si care nu respecta legea drepturilor de autor.
   8. Folosirea unui limbaj vulgar aduce de la sine suspendarea permanentă pe forum. (în funcţie de gravitate)
   9. Nu tolerăm insultarea membrilor înregistraţi în comunitate indiferent de limbă (engleză, germană, maghiară etc.). Provocarea la ceartă/injurii fiind de asemenea pedepsită cu suspendare temporară ori permanentă. (în funcţie de gravitate)
   10. Jignirea cu tentă rasistă este sancţionată cu suspendare permanentă.
   11. Sancţiunile sunt aplicate şi în cazul mesajelor private (PM) din forum.
   12. Limbajul neadecvat reprezintă şi cenzura parţială a cuvintelor vulgare.
   13. Nu este permisă deschiderea sau susţinerea prin postare a subiectelor (topic) ce sunt menite să stocheze informaţie irelevantă, ca urmare încălcându-se regulamentul privind off-topic/post-hunt etc.
   14. Asiguraţi-vă că sunteţi în categoria potrivită înainte de a deschide un nou topic.
   15. Daţi un titlu sugestiv topicului deschis pentru a primi un răspuns cât mai rapid posibil.
   16. Înregistrarea mai multor conturi de pe aceasi ( aceeasi ) adresă IP (Internet Protocol) este sancţionată cu suspendarea permanentă a tuturor conturilor/stergerea contului.
   17. User name/Display name să conţină cuvinte vulgare sau tentă rasistă. Să fie acelasi cu cel al persoanelor din echipa administrativă a forumului.
   18. Avatarul/Semnatura să conţină poze pornografice/tentă rasistă sau care fac referire la acte de cruzime (faţă de membrii kript). Acceptate sunt şi imaginile de tip 'NSFW' (not safe for work) deoarece printre noi sunt si membrii ce ne viziteaza de la locul de muncă ( wc-uri, gropi de gunoi, canalizari ), în aceasta categorie se încadrează în general pozele adulte (+18). ( poze adulte?? oare cum arata pozele tinere sau adolescente? )
   19. Semnatura trebuie să conţină minimum o poză deoarece semnatura nu reprezintă o galerie de poze şi wallpapers.
   20. Este interzisă ataşarea clipurilor video în semnatură, cu exceptia situatiilor in care promovati adevarate comunitati de gaming.
   21. Evitati posturile monosilabice de genul "OK", "Ms", "Bv" sau altele care nu denota altceva decat incultura si lipsa de respect (Post-Hunt).
   22. Titlul unui subiect trebuie sa fie clar si sa reflecte continutul postului. Deasemenea, trebuie sa fiti cat mai expliciti posibil pentru a evita eventualele nelamuriri. Acesta nu trebuie sa fie de genul "Heeelp", "Ajutooor", "Ce trebuie sa fac", "Uitati-va aici". Cand postati o problema si nu primiti raspunsul asteptat, reformulati in asa fel incat sa fiti siguri ca ceilalti inteleg ce doriti.
   23. Nu faceti doua posturi consecutive in acelasi topic la intervale mai mici 6-12 ore decat daca este strict necesar. Daca aveti ceva de adaugat folositi butonul "Edit". » Founders: @Alexandru, @SeMaKKa & @cristian. » Cu stima si respect echipa Ecila Romania.

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Last week
 3. Earlier
 4. [Model] - CS GO PLUGINS

  Pentru a posta un plugin, completați modelul de mai jos: - Descriere » - Nume » - Instalare » - Autor » - Versiune » - Link download » - Alte informații » Pentru buna funcționare a acestui subforum, vă rugăm să respectați următoarele reguli: Se respectă regulamentul general al forumului. Înainte de a posta un plugin, folosiți funcția 'Search' pentru a verifica dacă nu a mai fost postat de altcineva. Thread-urile ce nu vor fi create conform modelului vor fi trimise la arhivă. Subiectele din această secțiune au caracter informativ, drept urmare nu postați decât dacă aveți o problemă/nelămurire legată de acesta. Posthunt-ul este strict interzis! Comentariile de genul: 'mișto', 'îmi place asta', 'super' etc. vor aduce după sine un warn! (Îi puteți mulțumi autorului acestui topic prin butonul 'like this!') Insultele, atacul la persoană sau limbajul vulgar către un alt membru al comunității este STRICT INTERZIS! Persoana în cauză se va alege cu un warn sau va avea contul suspendat în funcție de gravitatea situației. Aveți voie să deschideți maxim 10 subiecte/zi în această secțiune. Nerespectarea regulilor de mai sus se va sancționa cu o atenționare prin PM dată de către moderatorul secțiunii la prima abatere. Următoarele abateri vor fi sancționate cu warn.
 5. Pentru a posta un addons, completați modelul de mai jos: -Descriere » -Conținutul acestuia » -Autor » -Pluginuri » -Link download » Pentru buna funcționare a acestui subforum, vă rugăm să respectați următoarele reguli: Se respectă regulamentul general al forumului. Înainte de a posta un addons, folosiți funcția 'Search' pentru a verifica dacă nu a mai fost postat de altcineva. Thread-urile ce nu vor fi create conform modelului vor fi trimise la arhivă. Subiectele din această secțiune au caracter informativ, drept urmare nu postați decât dacă aveți o problemă/nelămurire legată de acesta. Posthunt-ul este strict interzis! Comentariile de genul: 'mișto', 'îmi place asta', 'super' etc. vor aduce după sine un warn! (Îi puteți mulțumi autorului acestui topic prin butonul 'like this!') Insultele, atacul la persoană sau limbajul vulgar către un alt membru al comunității este STRICT INTERZIS! Persoana în cauză se va alege cu un warn sau va avea contul suspendat în funcție de gravitatea situației. Aveți voie să deschideți maxim 10 subiecte/zi în această secțiune. Nerespectarea regulilor de mai sus se va sancționa cu o atenționare prin PM dată de către moderatorul secțiunii la prima abatere. Următoarele abateri vor fi sancționate cu warn.
 6. ---------------------------------------------[RO]--------------------------------------------- Pentru a posta un config, completați modelul de mai jos: Config jucător: Ţară jucător: Instrucţiuni: Link de download: Pentru buna funcţionare a acestui subforum, vă rugăm să respectați următoarele reguli: 1. Se respectă regulamentul general al forumului. 2. Înainte de a posta o harta , folosiți funcția 'Search' pentru a verifica dacă nu a mai fost postat de altcineva. 3. Thread-urile ce nu vor fi create conform modelului vor fi trimise la arhivă. 4. Titlul trebuie să fie de genul "[Config] Nume config ". Atenţie ! Cine nu foloseşte acest tip de titlu va avea topicul mutat la Arhivă şi va fi sancţionat cu warn începând de la a 2-a abatere de acest tip. 5. Subiectele din această secțiune au caracter informativ, drept urmare nu postați decât dacă aveți o problemă/nelămurire legată de acesta. 6. Posthunt-ul este strict interzis! Comentariile de genul: 'mișto', 'îmi place asta', 'super' etc. vor aduce după sine un warn! (Îi puteți mulțumi autorului acestui topic prin butonul 'like this!') 7. Insultele, atacul la persoană sau limbajul vulgar către un alt membru al comunității este STRICT INTERZIS! Persoana în cauză se va alege cu un warn sau va avea contul suspendat în funcție de gravitatea situației. 8. Asigurați-vă ca nu copiați si backgroundul de pe site-ul respectiv iar daca faceți acest lucru pentru al scoate aveți comanda !!! Nerespectarea regulilor de mai sus se va sancționa cu o atenționare prin PM dată de către moderatorul secțiunii la prima abatere. Următoarele abateri vor fi sancționate cu warn. !!! *Toate config-urile vor trebui postate în subiecte separate, folosind butonul "Start new topic". ---------------------------------------------[EN]--------------------------------------------- To post a config, fill in the model below: Config player: Player Country: Instructions: Link download For proper operation of this subforum, please observe the following rules: 1. Observe general rules of the forum. 2. Before posting a map, use the 'Search' to check if it has not been posted by someone else. 3. threads they have not created the model will be sent to the archive. 4. The title should be like "[Config] Config Name . Warning! Who does not use these type of securitie will be moved to the Archive topic and will be punished with warn from the 2nd offense of this type. 5. Topics in this section are for information as a result do not post unless you have a problem / inquiring about it. 6. Posthunt site is strictly forbidden! Comments like 'cool', 'I like this', 'super' etc. will entail a warn! (You can thank the author of this topic by clicking 'like this!') 7. insults, vulgar or personal attack by another community member is forbidden! The person concerned will become a warn or will have their account suspended based on the seriousness of the situation. 8. Make sure you do not copy the background on that site and if you do this to remove it, you have the command !!! Failure to comply with the above rules will be sanctioned by a PM warning given by the section moderator at the first offense. The following deviations will be sanctioned with warn. !!! *All configs will be posted in separate topics using the "Start new topic."
 7. Tutorial scripting/plugin

  Tutorial scripting/plugin
 8. [Maps] de_dinaunion

  @Locked
 9. [Maps] de_dust2_long_night

  @Locked
 10. [Maps] de_burg

  @Locked
 11. [Maps] HD - awp_map

  @Locked
 12. [Hartă] fy_scout_slaughter

  Descriere » HARTĂ CS1.6 Nume » fy_scout_slaughter Versiune » 1 Autor » Anonim. Numărul de sloturi (se completează în cazul postării unei hărți) » 24 Video/imagini (obligatoriu la postarea unui/ei kit/hărți)» Link download » http://maps.cs-bg.info/maps/cs/1129/ Alte informații »
 13. [Hartă] fy_repub_arena

  Descriere » HARTĂ CS1.6 Nume » fy_repub_arena Versiune » 1 Autor » Anonim. Numărul de sloturi (se completează în cazul postării unei hărți) » 24 Video/imagini (obligatoriu la postarea unui/ei kit/hărți)» Link download » http://maps.cs-bg.info/maps/cs/1130/ Alte informații »
 14. [Hartă] fy_kapj_el_ha_tudsz

  Descriere » HARTĂ CS1.6 Nume » fy_kapj_el_ha_tudsz Versiune » 1 Autor » Anonim. Numărul de sloturi (se completează în cazul postării unei hărți) » 24 Video/imagini (obligatoriu la postarea unui/ei kit/hărți)» Link download » http://maps.cs-bg.info/maps/cs/1131/ Alte informații » .
 15. [Hartă] fy_a2_templearena

  Descriere » HARTĂ CS1.6 Nume » fy_a2_templearena Versiune » 1 Autor » SadPuppy and Shizuka Numărul de sloturi (se completează în cazul postării unei hărți) » 24 Video/imagini (obligatoriu la postarea unui/ei kit/hărți)»
 16. [Hartă] fy_dustbomb

  Descriere » HARTĂ CS1.6 Nume » fy_dustbomb Versiune » 1 Autor » Anonim. Numărul de sloturi (se completează în cazul postării unei hărți) » 24 Video/imagini (obligatoriu la postarea unui/ei kit/hărți)» Link download » http://maps.cs-bg.info/maps/cs/1133/ Alte informații » .
 17. [Hartă] fy_snow2010

  Descriere » HARTĂ cs1.6 Nume » fy_snow2010 Versiune » 1 Autor » Septimius A.I. Numărul de sloturi (se completează în cazul postării unei hărți) » 24 Video/imagini (obligatoriu la postarea unui/ei kit/hărți)» Link download » http://maps.cs-bg.info/maps/cs/974/ Alte informații » .
 18. [Hartă] fy_snow_nigh

  Descriere » HARTĂ CS1.6 Nume » fy_snow_night Versiune » 1 Autor » Septimius A.I. Numărul de sloturi (se completează în cazul postării unei hărți) » 24 Video/imagini (obligatoriu la postarea unui/ei kit/hărți)» Link download » http://maps.cs-bg.info/maps/cs/979/ Alte informații » .
 19. [Hartă] fy_vacation2

  Descriere » O hartă de counter-strike 1.6 Nume » fy_vacation2 Versiune » 2 Autor » Septimius A.I. Numărul de sloturi (se completează în cazul postării unei hărți) » 24 Video/imagini (obligatoriu la postarea unui/ei kit/hărți)» Link download » http://maps.cs-bg.info/maps/cs/1024/ Alte informații » .
 20. [Hartă] fy_rubbish

  Descriere » HARTĂ CS1.6 Nume » fy_rubbish Versiune » 1 Autor » Injektah Numărul de sloturi (se completează în cazul postării unei hărți) » 24 Video/imagini (obligatoriu la postarea unui/ei kit/hărți)» Link download » http://maps.cs-bg.info/maps/cs/987/ Alte informații » .
 21. [Hartă] fy_azgarden

  Descriere » O hartă de counter-strike 1.6 Nume » fy_azgarden Versiune » 1 Autor » RomZ Numărul de sloturi (se completează în cazul postării unei hărți) » 24 Video/imagini (obligatoriu la postarea unui/ei kit/hărți)» Link download » http://maps.cs-bg.info/maps/cs/1022/ Alte informații » .
 22. Addons Classic

  @LOCKED
 23. Addons War3rft+Respawn

  @LOCKED
 24. Addons Death Run 2017

  @LOCKED
 25. Addons Jailbreak [Linux]

  @LOCKED
 26. [CS:GO - Addons] Competitive

  Descriere » Acesta este un Addons pentru serverele de CS:GO (Counter-Strike: Global Offensive). Addons-ul conţine următoarele plugin-uri: Conținutul acestuia »- Autor »- Pluginuri » * * ResetScore * * Anti-Block * * !Admins (plugin pentru a vedea adminii online) * * VoteMap Automat * * WarmUp (plugin pentru runda de încălzire) * * Comenzi în chat pentru Transfer: /spec, /ct, /t * * Bomb Timer * * AFK Bomb (dacă jucătorul care deţine bomba este "afk", aceasta este transferată altui jucător) * * Classic Competitive 30 Rounds * * Top 10 * * Rank Addons-ul nu conţine reclame. Pentru a personaliza mesajele, intraţi în: addons/sourcemod/configs/advertisements.txt Puteţi folosi culori cum ar fi: {GREEN}, {LIGHTGREEN}, {DEFAULT}, {TEAM} Fişierul advertisements.txt, este acum default.// Advertisements 0.5 // by Tsunami // // Types // ----- // C: Center message // H: Hint message // M: Menu message // S: Say message // - Colors: {DEFAULT}, {TEAM}, {GREEN}, {LIGHTGREEN} // - Example: {GREEN}Current {LIGHTGREEN}Map: {DEFAULT}{CURRENTMAP} // T: Top message // - Colors: {WHITE}, {RED}, {GREEN}, {BLUE}, {YELLOW}, {PURPLE}, {CYAN}, // {ORANGE}, {PINK}, {OLIVE}, {LIME}, {VIOLET}, {LIGHTBLUE} // - Example: {ORANGE} www.domainreclamă // // Flags (optional) // ----- // Accepts flags of admins that will not see the advertisement. // When omitted everyone will see the advertisement. // When left empty only admins will see the advertisement. Link download » http://www.2sharedreclamă/file/R-o75JO9/Addons_Counter-Strike_Global_O.html
 27. Addons - Competitive

  * Mod: CLASIC COMPETITIVE (30 RUNDE) * Descriere: Acesta este un Addons pentru serverele de CS:GO (Counter-Strike: Global Offensive). Addons-ul conţine următoarele plugin-uri: * Download : http://www.2sharedreclamă/file/R-o75JO9/Addons_Counter-Strike_Global_O.html * * ResetScore * * Anti-Block * * !Admins (plugin pentru a vedea adminii online) * * VoteMap Automat * * WarmUp (plugin pentru runda de încălzire) * * Comenzi în chat pentru Transfer: /spec, /ct, /t * * Bomb Timer * * AFK Bomb (dacă jucătorul care deţine bomba este "afk", aceasta este transferată altui jucător) * * Classic Competitive 30 Rounds * * Top 10 * * Rank Addons-ul nu conţine reclame. Pentru a personaliza mesajele, intraţi în: addons/sourcemod/configs/advertisements.txt Puteţi folosi culori cum ar fi: {GREEN}, {LIGHTGREEN}, {DEFAULT}, {TEAM} Fişierul advertisements.txt, este acum default.// Advertisements 0.5 // by Tsunami // // Types // ----- // C: Center message // H: Hint message // M: Menu message // S: Say message // - Colors: {DEFAULT}, {TEAM}, {GREEN}, {LIGHTGREEN} // - Example: {GREEN}Current {LIGHTGREEN}Map: {DEFAULT}{CURRENTMAP} // T: Top message // - Colors: {WHITE}, {RED}, {GREEN}, {BLUE}, {YELLOW}, {PURPLE}, {CYAN}, // {ORANGE}, {PINK}, {OLIVE}, {LIME}, {VIOLET}, {LIGHTBLUE} // - Example: {ORANGE} www.domainreclamă // // Flags (optional) // ----- // Accepts flags of admins that will not see the advertisement. // When omitted everyone will see the advertisement. // When left empty only admins will see the advertisement. "Advertisements" { "1" { "type" "C" "text" "CSGO.NUME.RO - ADD TO FAVORITES" } "2" { "type" "CH" "text" "FORUM: WWW.NUME.RO --> CSGO" } "3" { "type" "S" "text" "Current Map: {CURRENTMAP}" "flags" "cft" } "4" { "type" "S" "text" "{GREEN}ADD TO FAVORITES: {ORANGE}CSGO.NUME.RO" "flags" "z" } "5" { "type" "S" "text" "{TEAM}Comenzi Utile: {GREEN}Rank Top10 !Rs" } "6" { "type" "S" "text" "{TEAM}Comenzi Transfer: {GREEN}/spec /ct /t" } "7" { "type" "S" "text" "Comenzi Utile: {GREEN}Rank Top10 !Rs" } "8" { "type" "S" "text" "{TEAM}Limbajul vulgar se va pedepsi cu: {GREEN}Mute / Gag / Kick / Ban" } "9" { "type" "S" "text" "{TEAM}IP & DNS: {GREEN}IP-ul tau {TEAM}& {GREEN}CSGO.NUME.RO" } "10" { "type" "S" "text" "{TEAM}Pentru Cereri Admin: {GREEN}Vizitati WWW.NUME.RO" } "11" { "type" "S" "text" "{TEAM}Pentru Configurare Sunete C4Timer: Tastati In Chat {GREEN}!c4timer" } "12" { "type" "S" "text" "{TEAM}Raportare Porbleme Tehnice: {GREEN}WWW.NUME.RO {TEAM}Sectiunea CSGO" } "13" { "type" "S" "text" "{TEAM}Pentru a vedea adminii online: {GREEN}Tasteaza in chat :{TEAM}!admins" }}
 28. Mod: CLASIC COMPETITIVE (30 RUNDE) Descriere: Acesta este un Addons pentru serverele de CS:GO (Counter-Strike: Global Offensive). Addons-ul conţine următoarele plugin-uri: * ResetScore * Anti-Block * !Admins (plugin pentru a vedea adminii online) * VoteMap Automat * WarmUp (plugin pentru runda de încălzire) * Comenzi în chat pentru Transfer: /spec, /ct, /t * Bomb Timer * AFK Bomb (dacă jucătorul care deţine bomba este "afk", aceasta este transferată altui jucător) * Classic Competitive 30 Rounds * Top 10 * Rank Addons-ul nu conţine reclame. Pentru a personaliza mesajele, intraţi în: addons/sourcemod/configs/advertisements.txt Puteţi folosi culori cum ar fi: {GREEN}, {LIGHTGREEN}, {DEFAULT}, {TEAM} Fişierul advertisements.txt, este acum default. // Advertisements 0.5 // by Tsunami // // Types // ----- // C: Center message // H: Hint message // M: Menu message // S: Say message // - Colors: {DEFAULT}, {TEAM}, {GREEN}, {LIGHTGREEN} // - Example: {GREEN}Current {LIGHTGREEN}Map: {DEFAULT}{CURRENTMAP} // T: Top message // - Colors: {WHITE}, {RED}, {GREEN}, {BLUE}, {YELLOW}, {PURPLE}, {CYAN}, // {ORANGE}, {PINK}, {OLIVE}, {LIME}, {VIOLET}, {LIGHTBLUE} // - Example: {ORANGE} www.domainreclamă // // Flags (optional) // ----- // Accepts flags of admins that will not see the advertisement. // When omitted everyone will see the advertisement. // When left empty only admins will see the advertisement. "Advertisements" { "1" { "type" "C" "text" "CSGO.NUME.RO - ADD TO FAVORITES" } "2" { "type" "CH" "text" "FORUM: WWW.NUME.RO --> CSGO" } "3" { "type" "S" "text" "Current Map: {CURRENTMAP}" "flags" "cft" } "4" { "type" "S" "text" "{GREEN}ADD TO FAVORITES: {ORANGE}CSGO.NUME.RO" "flags" "z" } "5" { "type" "S" "text" "{TEAM}Comenzi Utile: {GREEN}Rank Top10 !Rs" } "6" { "type" "S" "text" "{TEAM}Comenzi Transfer: {GREEN}/spec /ct /t" } "7" { "type" "S" "text" "Comenzi Utile: {GREEN}Rank Top10 !Rs" } "8" { "type" "S" "text" "{TEAM}Limbajul vulgar se va pedepsi cu: {GREEN}Mute / Gag / Kick / Ban" } "9" { "type" "S" "text" "{TEAM}IP & DNS: {GREEN}IP-ul tau {TEAM}& {GREEN}CSGO.NUME.RO" } "10" { "type" "S" "text" "{TEAM}Pentru Cereri Admin: {GREEN}Vizitati WWW.NUME.RO" } "11" { "type" "S" "text" "{TEAM}Pentru Configurare Sunete C4Timer: Tastati In Chat {GREEN}!c4timer" } "12" { "type" "S" "text" "{TEAM}Raportare Porbleme Tehnice: {GREEN}WWW.NUME.RO {TEAM}Sectiunea CSGO" } "13" { "type" "S" "text" "{TEAM}Pentru a vedea adminii online: {GREEN}Tasteaza in chat :{TEAM}!admins" } } Download: http://www.2sharedreclamă/file/R-o75JO9/Addons_Counter-Strike_Global_O.html
 1. Load more activity
IPS Skin designed by HaLoGeK & JuNNky
×